Kursene holdes på gården hvor vi har fasiliteter som kursrom, muligheter for sosialt samvær og lek hundene imellom og terreng å ta av hvis vi skal trene momenter hvor det er ønskelig. Trening med forstyrrelser og mestringsoppgaver er også noe vi enkelt kan legge opp til avhengig av hundens alder.
Innkalling blir vektlagt og målsettingen er at ved avslutning grunnkurs skal hunden kunne kalles inn fra frittløpende. Øvelser vi trener på er sitt, sitt og bli, lineføring, dekk, dekk og bli og varianter av dette slik at hundeeier enkelt og naturlig kan bruke øvelsene i sin daglige omgang med hunden. Hundene skal trene med glede og det er en målsetting at hund og eier ved kursslutt kommuniserer bra. En hund skal stole på eieren sin. Vi arbeider mye med stemmebruk / signalsetting. Godbit og leke blir brukt som forsterkning.
I pausene tar vi opp ting som er av allmenn interesse for gruppen, så som utidig bjeffing, valpebiting, møte med fremmede hunder og mer generelt stell av hunden f.eks.
Vi er nå inne i vårt tiende år med kurs på gården. Først og fremst hundekurs på grunnnivå valp / grunnkurs / videregående. Men vi har også regelmessig hatt bronsemerkekurs, konkuransegrupper, helgekurs m.innføring i spor og klippekurs f.eks.
Tidvis blir uteareal, kursrom og "selkapslokalet gammelstallen"  utleid til andre aktører og div. hundeklubber.
Ta kontakt m.Vivian for videre informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                

 

                       Vivian & Ayla.

 

                   Gry & Teenie.