3/ 7- 2012

Ars Novas Espresso 6mnd. gir seg ikke før han finner riktig gjenstand i vannet! (i dette tilfellet akkurat den pinnen som ble kastet) Hvilken flott egenskap for en apportør, fornøyd oppdretter ønsker Grethe og familien lykke til med jakttrening av Espresso framover.
Ars Novas Espresso 6m. apporting correct stick in the water.Good boy ! The breeder wish Espresso and his family good luck farther on in hunting and apport training.

 

 

3/8-2011

 

           
 27/7-2011

 

23/6-2011

Ayla & Figaros valper 3 uker gamle.

 

9/6-2011

Ars Novas Ayla-Frihamras Figaro

Ayla og Figges valper ble født 2.juni.Seks brune, fire tisper og to hanner. Store og livskraftige alle sammen. De har vokst mye allerede og er ganske jevne i størrelse og vekt.
På bildene er valpene seks dager gamle.

Brown puppies after Ars Novas Ayla and Frihamras Figaro.
Two boys and four girls, they are six days on the photos.


 

 

24/3-2011

Valpekull er planlagt for Ayla denne våren/sommeren. Forventet valpefødsel blir tidlig i juni. Det blir stor stas for "gladjenta" Ayla som den supre valpemammaen hun er ! Som far til valpene er Frihamras Figaro i Sverige den utvalgte. Figaro er en flott kar med særdeles fin farve. Alle valpene blir brune.

 

24/3-2011

Det er nå klart at Avivim Chicki B Boom og Ars Novas Domingo`s stevnemøte i februar har vært fruktbart. Vi venter spent på valpefødsel i april !
http://www.avivimbrownstandardpoodles.com/puppies2011


 

27/1-2011

 Nytt valpe/grunnkurs med oppstart 3.februar & videregående kurs starter 1. februar.
           

 21/8-2010

 Norsk Terrier Klubb Agder.
 Vi har vært på utstilling i Kristiansand, & Capra & Iris fikk hver sin CK.
 Iris stilles i veteranklassen.

 

 9/8-2010

 Vi starter nye valpekurs & grunnkurs onsdag 18. august.
 For mere informasjon, kontakt Vivian Wahl, tlf; 926 54 932  -  63 90 20 36

 

 24-25./ 7- 2010

  Vi har vært på Vålerutstillingen. Iris ble BIR begge dagene & 4. BIS i veteranklassen & Copia fikk HP på lørdag & Capra fikk HP på søndag.
  Se mere her.......    & her.......    

                                                         

 

                                                                                                   Årets Lam !                

                                 

      19/2-2010

Kursene har startet. Valpekurset startet onsdag 17.februar, & går mandag / onsdag.
Videregående kurset startet torsdag 18.februar.

 

De første kursene av året er i gang, og hjemmelekse første kveld for valpe/grunnkurset sitt vedkommende ble kontakttrening og "heisainnkalling". Det blir en fin gjeng å følge og instruere videre. Sosiale, flotte hunder så dette blir bra !
Instruktør : Vivian
Videregående kurset første kveld :Få frammøtte denne første kvelden grunnet sykdom og div., men de som møtte fikk ihvertfall full pott så her er det bare å henge på ! Hva vi trente på ? konsentrasjon og "timing". Bøyer meg i støvet for "knallinnkallinger", på beagle King og boxer Raptus, og som de helt sikkert visste, men ikke eierne hmm så hadde det vært parringsklar tispe ute på plassen et par timer før.
instruktør:Vivian

      10/2-2010

      Gry har startet på instruktørkurs hos Din Beste Venn. Kurset går fra Oktober til Juni, med avsluttende eksamen i teoretisk & praktisk kunnskap.

      Forelesere på kurset er:

 • Espen Gudim - innehaver Din Beste Venn
 • Gry Eskeland - Veterinær og utdannet atferdsterapeut ved universitetet i South Hampton - hovedtema; medisinering i forhold til atferd
 • Hanna Helgeland - doktorgradstipendiat i Genetikk
 • Morten Bakken - Doktor og Professor i etologi ved UMB (Universitetet for Miljø o Biovetenskap) - hovedtema; Hundens domestisering fra genetikk til atferd - testing av hund
 • Jon Arne Farsethås - Doktor og spesialpsykolog - hovedtema; læringsteori
 • Per Jostein Matre - cand. polit. innen atferd og doktorgradsstipendiat - hovedtema; kartlegging/observasjon/konsultasjon
 • Heidi Akselsen - Veterinær og innehaver av  Fornebu dyreklinikk -  hovedtema; førstehjelp/forebyggende helse/trening for veterinærbesøk
 • Stine Vhile - veterinær og Doktor i ernæring på hund - hovedtema; ernæring på hund
 • Geir Erik Berge - veterinær med spesialisering i tannhelse hos hund - hovedtema; tannhelse/skjelettsykdommer og skjelettskader.
 • Runar Næss - ekspert på ulv i fangenskap - hovedteme; hundens språk
 • Kristin Aukrust - etolog, mastergrad i hund ved universitetet i South Hampton, veterinærstudent . - hovedtema; seperasjonsangst og avliving av noen myter. (Kristin holder dette sammen med Hilde Hammer)
 • Kenth Svartberg - doktor i Etologi på hund - hovedtema; hundens personlighet.
 • Niina Svaftberg -  trenerutdannelse -  hovedtema; konkurransepsykologi
 • Irene Figenschou - logoped - hovedtema; stemmebruk og artikulasjon
 • Renate Grutle Nydahl - Veterinær og sertifiesert NLP Coach - hovedtema; hvordan mestre instruktørrollen

   11/2-2010

   Nina & Othello ( 7 mnd.) har startet spesialsøkutdanning hos Hundcampus. Dem skal pendle til Sverige i lang tid fremover.

  En fokusert Othello venter på klarsignal for å starte søk i " labratoriet ".                                                        Othello i søk.